HÄH Audio monitoimiefekti Crow’s Nest

255,00 

Crow’s Nest on kolme itsenäistä piiriä sisältävä monitoimiefekti. Pedaalissa on yhdistettynä fuzz-, octave- ja boost-piirit. Näiden piirien erilaisilla yhdistelmillä ja laajoilla säätömahdollisuuksilla saa luotua kattavan paletin erilaisia soundeja.

Fuzz-piirinä toimii HÄH Audion Beacon-pedaalista löytyvä vintage-soundinen yhden potikan ihme. Tämä piiri reagoi hyvin kitaran volume-potikkaan. Piirissä käytetään NOS-transistoreita.

Oktaavi-piiri on myös saanut inspiraationsa vintage-laitteista. Piirissä käytetään audiomuuntajaa, jolla saadaan aikaan yläoktaavin tuottava efekti. Reagoi parhaiten kitaran tone-säätö nollassa ja kaulamikrofonilla soitettaessa. Vipukytkimellä voi vaihtaa piirin klippausdiodeja, joilla vaikutetaan piirin dynamiikkaan ja harmoniseen ulosantiin.

Lopun boosteri toimii monissa eri tarkoituksissa. Sitä voi käyttää miedosti bufferina, keskitaajuusboostina tiukentamaan vahvistimen särösoundia, soolo-boostina leikkaamaan lävitse volumen ja taajuuden voimalla tai vahvistimen soundin muokkaamiseen. Mids-säädöllä pystyy tehokkaasti muokkaamaan soundia boostaten tai leikaten keskitaajuuksia.

Crow’s Nest on suunniteltu käytettäväksi ensimmäisenä signaalitiellä, mutta voit rohkeasti kokeilla erilaisia ratkaisuja.

Säädöt: Fuzz, Character, Volume, Diode-toggle, Boost & Mids

True bypass

Virrantarve: 2,1 mm 9V DC miinus keskellä virtalähde (ei patteripaikkaa)

Valmistettu käsityönä Tampereella

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): EF00300 Osasto:

Lisätiedot

Paino 0,45 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HÄH Audio monitoimiefekti Crow’s Nest”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *