Keitä olemme

For the Love of Wood and Sound

wood’n’sound tekee käsityönä kitarahihnoja ja muita tuotteita  pääasiassa kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.

Yritys sai alkunsa 2017, kun Pojan kitaransoittoharrastuksen myötä tarve vinksahtaneeseen mielenmaisemaamme sopivista hihnoista heräsi. Aikamme konservatiivisia hihnoja hipelöityämme tuli Äiti (eli minä, aka Camilla) siihen tulokseen että itse on tehtävä. Yhtä sun toista kokeiltuani istahdin eräänä päivänä auton ratin taa ja turvavyötä kiskoessani tajusin että Heurekahan se siinä! Ei mene poikki, edes heavyllä. Romikselta löytyi hovihankkijat, tekstiiliteollisuuden ylijäämä pitää kuosit kirjavina ja valikoiman vaihtuvana, ja maailmanlopun kamalimmat nahkahousut ja -takit ym. saavat uuden elämän hihnojen päinä. Niin hihnoja kuin puutöitäkin tehdään 100% vihreällä sähköllä, hävikit pidetään minimissä ja kaikki kierrätetään mitä vaan pystytään.

Eli: Pelastetaan maailma, hihna kerrallaan! Kaikki hihnamme tehdään käsityönä Suomessa, tarkemmin sanottuna Espoon Olarissa. Materiaaleina ovat romuautoista kerätyt turvavyöt, tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat ja jämänahat. Myös muut tuotteet tehdään kierrätysmateriaaleista, kuten puukyltit joutilaista ylijäämäpalikoista, plekut esim. veljen mökin pihaan pystyynkuolleesta katajasta ja tuttujen harvennetuista omenapuista. Meiltä saat yksilöllisten valmiiden ja kustomoitujen kitara-/bassohihnojen lisäksi mm. käsintehdyt hauskat puiset plektrat ja puukyltit, tarvittaessa laserkaiverramme haluamasi kuvion tai tekstin niihin. Teemme myös rintanapit oman mallisi mukaan (ne ovatkin ainoita tuotteita, joita emme tee kierrätysmatskuista. Sattuneesta syystä).

Käy tutustumassa tuotteisiimme täällä. Jos haluat esim. oman mallisi mukaisen hihnan tai kyltin tms., soita tai meilaa meille, niin suunnitellaan yhdessä! Kuvia edesottamuksistamme löydät instasta. Ja 2021 avasimme myymälän Espoon Olarinluomassa osoitteessa Luomannotko 4. Tule käymään, nautitaan samalla pullakahvit!

info(at)woodnsound.fi

+358 50 577 1489

wood’n’sound sells guitar straps, badge buttons and handcrafted stuff made mainly of recycled materials. We’re located in Espoo, Finland.

Stand out with an unique guitar strap! In addition to custmised straps, from wood’n’sound you can find e.g. hand made funky wooden pick plectrums, signs and wacky straps, plase visit our shop here. If you wish to have a custom strap, just contact us either by calling or emailing to the above no / address and let’s make you one! You can find pictures of what we’ve been up to  from instagram.

From Scrap to Strap

 

Poika aka Peik
Äiti aka Camilla